Kezdőlap > Legyen üdvözölve!

Legyen üdvözölve!


Kedves Érdeklődő!  

A most látogatott oldal a Champions Consulting Kft és a Denconsult Kft vállalkozások közös honlapja. Cégeink a sportgazdasági tanácsadó piac megbecsült tagjai, amit számos – visszatérő – ügyfelünk igazol. Mi nagyon sok örömöt, élményt és nem utolsó sorban megrendelést kapunk a magyar sport érintettjeitől. Ezért azon túl, hogy minőségi és anyagilag megtérülő szolgáltatást nyújtunk megbízóink részére, szeretnénk a sok-sok együttműködést azzal is meghálálni, hogy tudásunkat, tapasztalatainkat széles körben osztjuk meg a magyar sportpiaci szereplőkkel és mindenki mással, aki a sport gazdasági, társadalmi összefüggései iránt érdeklődik.

Egy olyan honlapot szeretnénk kialakítani, ahol a cégeinkre vonatkozó adatok mellett mindenki, aki a sportgazadság, sportüzlet és sportmenedzsment kérdések iránt érdeklődik hasznos és érdekes, folyamatosan frissített információkat találjon. A sportgazdasági tanácsadásra szakosodott társaságainkkal kapcsolatos adatok a Közös sikerek menüpont alatt találhatóak, és itt jelenek meg a szervezetekkel kapcsolatos friss információk is.  Ezen túl sportgazdasági elemzésekkel (Elemzések) és hasznos sportgazdasági irodalom feltüntetésével (Könyvtár) is igyekszünk a téma iránt érdeklődőket kiszolgálni. A közös tudásbázist saját publikációkkal (Blog, Publikációk) igyekszünk gazdagítani.

Felhívjuk figyelmüket az általunk gondozott közösségi médiumokon (Twitter: @sportgazdasag, Facebook: Sportgazdaság, Instagram: @sportgazdasag) közzétett hivatkozásokra is, ezek is szélesíthetik a magyar a sportgazdasági kultúrát.

Örömünkre szolgál, ha hasznos információkat talál általunk, rajtunk keresztül! Jó tájékozódást, szórakozást!